GYPROCWERKEN

Voor Na

Gyproc is één van de grootste spelers en heeft een compleet assortiment aan Gyproc materialen van hoge kwaliteit voor de droge binnen afwerking.

Gyproc heeft zijn populariteit te danken vanwege de makkelijke en snelle plaatsing. Naast deze twee voordelen zijn er natuurlijk ook nog andere belangrijke voordelen die vaak voor Gyproc doen kiezen.

In ieder geval levert het mooie extra’s op wanneer er voor dit systeem wordt gekozen. Het is dus niet alleen makkelijk te plaatsen en perfect af te werken dankzij het ABA-systeem, maar is ook licht in gewicht. Zo kan je in elke woning met Gyproc terecht zonder hiervoor structurele aanpassingen te moeten doen. Het is zelfs geen probleem om zware voorwerpen op te hangen.

U wilt toch ook graag op uw gemak zitten. Zonder al teveel geluidsoverlast. Een goede geluidsisolatie is dan ook geen overbodige luxe. Dit systeem biedt ook hiervoor een oplossing met het zogenaamde soundblock. Bovendien is het brandveilig.

Het is een duurzaam product, het kan oneindig gerecycleerd worden en dus hergebruikt om weer nieuwe platen te maken.

Wil je Gyproc plaatsen of wens je je plafond te verlagen? Met een verlaagd of vals plafond, die bestaat uit een lattenwerk en gipsplaten, bent u zeker van een onberispelijk resultaat! Een ander voordeel is dat ik  met indirecte verlichting kan werken. Daarbij worden led strips ingewerkt in het verlaagd plafond. Kortom Gyprocwerken Lievens zorgt voor een onberispelijke afwerking, om zo tot een perfect schilder klaar eindresultaat te bekomen.

 

Moet uw Gyproc enkel nog afgesmeerd worden? GEEN  PROBLEEM

  • Ik plaats de nodige hoek- en stopprofielen
  • Ik plaats de nodige bewapening
  • Ik smeer uw wanden en plafonds.

Ook ruimt Gyprocwerken Lievens al het afval netjes op, zodat u het niet meer merkt dat er net renovatiewerken zijn uitgevoerd bij u thuis.

Indien je wenst kan ik de ruimtes volledig stofvrij houden met de nodige stofschermen. Dit lijkt niet meer dan logisch, maar toch gebeurt dit nog veel te weinig om stof tot een minimum te beperken.

Voor de afwerking wordt er over heel de plaat een eindlaag gezet met de Airless. Dit is nog een extra afwerklaag over heel de Gyprocplaat. Dan wordt er een dunne laag plamuur over de gehele  platen gespoten, in de plaats van enkel de naden op te voegen en te plamuren zoals bij de standaardafwerking. Dankzij die dunne laag ProMix wordt de ondergrond perfect egaal afgewerkt.

 

Gyprocwerken Lievens gaat steeds ordelijk en efficiënt te werk!

Wij gaan voor een schilderklaar resultaat
vertrekkende van een Gyproc plaat...